Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
26,-

Nukketalo Kayla

Kidkraft Nukkekoti 65092

EUR 134.00

Alkuperäinen hinta EUR 160.00

Säästä EUR 26.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 134.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 160.00 -16%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Tilapäisesti loppu - odotamme päivämäärää

Tuotemerkit: Kidkraft
Tuoteryhmät: Nukkekodit
Tuote: Kidkraft Nukkekoti 65092
Toimitetaan: Holland


Kayla-nukkekoti KidKraftilta on täydellinen lahja lapsille, jotka rakastavat leikkiä nukeilla. Sen kauniin suunnittelun ja kolmen kerroksen ansiosta talo on unelmakoti jokaiselle pienelle nukkiperheelle.

Talo on valmistettu puusta, mikä tekee siitä kestävän ja tyylikkään. Lisäksi se on hienosti koristel...

Lue lisää

Kuvaus

Nukketalo Kayla Kidkraft Nukkekoti 65092


Kayla-nukkekoti KidKraftilta on täydellinen lahja lapsille, jotka rakastavat leikkiä nukeilla. Sen kauniin suunnittelun ja kolmen kerroksen ansiosta talo on unelmakoti jokaiselle pienelle nukkiperheelle.

Talo on valmistettu puusta, mikä tekee siitä kestävän ja tyylikkään. Lisäksi se on hienosti koristeltu hienoilla yksityiskohdilla, kuten pienellä parvekkeella ja avattavalla terassiovellla, mikä antaa talolle aitoa ilmettä.

Kayla-nukkekodissa on 10 erilaista huonetta, kuten sohva, sänky, ruokapöytä ja tuolit ja paljon muuta. Nämä huonekalut ovat kaikki sopivan kokoisia nukkekotiin ja auttavat luomaan viihtyisää ja kodikasta ilmapiiriä talossa.

Tässä tuotteessa ei ole mukana nukkeja, joten lapset voivat valita suosikkinukkensa tai käyttää jo olemassa olevia nukkeja leikkiessään.

Nukkekoti on hyvän kokoinen, mitaten 73 x 34 x 114 cm, joten se on tarpeeksi suuri useamman lapsen leikkiä yhdessä. Kolme kerrosta antaa mahdollisuuden paljon luovaan leikkiin ja mielikuvituksen vapauttamiseen.

KidKraftilla on pitkä perinne tehdä hyviä ja kestäviä tuotteita lapsille, ja Kayla-nukkekoti ei ole poikkeus. Se on täydellinen lelu, joka tuo tunteja iloa ja viihdettä lapsille.

Tuotteen mitat: 73x34x114 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 12.3 kg