Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
44,-

Rolly Toys Ilmarenkaat 4 kpl

Rolly Toys 409303

EUR 147.00

Alkuperäinen hinta EUR 191.00

Säästä EUR 44.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 147.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 191.00 -23%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 4 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Rolly Toys
Tuoteryhmät: Ajoneuvot
Tuote: Rolly Toys 409303
Toimitetaan: Tyskland


Rolly Toys Ilmarenkaat 4 kpl ovat loistava lisävaruste suosituille Rolly Toys -polkutraktoreille, mallina rolyFarmtrac Premium. Näiden ilmarenkaiden avulla traktorista tulee monipuolisempi ja sitä voi käyttää missä tahansa - niin ruoholla, asfaltilla kuin hiekalla. Sarja sisältää yhteensä neljä renkaat – kaksi 310x95 mm ja kaksi 325x110 mm – jotka s...

Lue lisää

Kuvaus

Rolly Toys Ilmarenkaat 4 kpl Rolly Toys 409303


Rolly Toys Ilmarenkaat 4 kpl ovat loistava lisävaruste suosituille Rolly Toys -polkutraktoreille, mallina rolyFarmtrac Premium. Näiden ilmarenkaiden avulla traktorista tulee monipuolisempi ja sitä voi käyttää missä tahansa - niin ruoholla, asfaltilla kuin hiekalla. Sarja sisältää yhteensä neljä renkaat – kaksi 310x95 mm ja kaksi 325x110 mm – jotka sopivat täydellisesti Rolly Toys -polkutraktoreihin.

Ilmarenkaat ovat erittäin kestävät ja kestävät minkä tahansa maaston, johon haastat ne. Olitpa sitten aikeissa ajaa nurmikolla tai hiekkalaatikossa, ilmarenkaat ovat täydellinen valinta. Niitä on helppo asentaa ja irrottaa, joten voit nopeasti hyödyntää niitä Rolly Toys -polkutraktorissasi.

Ilmarenkailla voit saada vielä enemmän hauskaa ja iloa Rolly Toys -polkutraktoristasi ja voit ajaa epätasaisella maastolla ilman huolta traktorin rikkoutumisesta tai jumiutumisesta. Jos haluat vieläkin seikkailullisemman kokemuksen, voit yrittää ajaa suohon ja mutaan - ilmarenkaat voivat käsitellä sen kaiken.

Rolly Toys Ilmarenkaat 4 kpl ovat must-have kaikille Rolly Toys -polkutraktorien ystäville, jotka haluavat parhaat ja monipuolisimmat varusteet. Nämä ilmarenkaat tarjoavat sinulle upean ajokokemuksen ja tekevät Rolly Toys -polkutraktoristasi vieläkin upeamman. Joten hyppää traktorin päälle ja lähde seikkailuun - se hoitaa kaiken Rolly Toys -ilmarenkailla.

Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 8.5 kg