Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
53%

Krystal Clear suolavesisysteemi E.C.O

Intex pumppu 26668

EUR 145.00

Alkuperäinen hinta EUR 307.00

Säästä EUR 162.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 145.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 307.00 -53%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 3 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Intex uima-altaat
Tuoteryhmät: Uima-altaat ja varusteet -> Pumppu
Tuote: Intex pumppu 26668
Download: PDF Intex pumppu 26668 #1
Toimitetaan: Danmark

Pool Service Team
Kysy allas joukkueeltasi - Puhelin: 0942705010

Krystal Clear suolavesijärjestelmä QS500 -tuotemerkiltä Intex uima-altaille on erinomainen lisävaruste jokaiselle uima-altaalle. Tämä tuote kuuluu ´suodattimien ja suodatinpumppujen´ luokkaan. Kompaktin suunnittelunsa ansiosta sitä on helppo käsitellä ja se on ihanteellinen puhtaalle altaan vedelle uima-altaissa, joiden koko on enintään 26 500 litra...

Löydä varaosia Krystal Clear suolavesisysteemi E.C.O Intex pumppu 26668

Lue lisää

Kuvaus

Krystal Clear suolavesisysteemi E.C.O Intex pumppu 26668


Krystal Clear suolavesijärjestelmä QS500 -tuotemerkiltä Intex uima-altaille on erinomainen lisävaruste jokaiselle uima-altaalle. Tämä tuote kuuluu ´suodattimien ja suodatinpumppujen´ luokkaan. Kompaktin suunnittelunsa ansiosta sitä on helppo käsitellä ja se on ihanteellinen puhtaalle altaan vedelle uima-altaissa, joiden koko on enintään 26 500 litraa.

Krystal Clear suolavesijärjestelmä QS500 käyttää kaksivaiheista teknologiaa varmistaakseen, että uima-altaan vesi on puhdasta ja raikasta. Elektrolyysikennolla luodaan kloori suolamäärästä, joka on lisätty veteen, joka sitten käyttää voimaansa poistaakseen bakteerit ja levät altaassa. Tämä tarkoittaa sitä, että altaan vesi on mukavampaa, pehmeämpää ja vähemmän ärsyttävää kuin jos käyttäisit perinteisiä kloorikemikaaleja.

Toisessa vaiheessa altaan vesi kulkee E.C.O.-solun (elektrokatalyyttinen hapettuminen) läpi, joka jakaa vesimolekyylit voimakkaiden hapettimien luomiseksi, jotka taistelevat tehokkaasti orgaanista saastumista vastaan. Tämä vaihe tekee tästä laitteesta erityisen tehokkaan alennettaessa klooripitoisuutta jopa 60 prosenttiin. Joten voit olla levollisin mielin ja nauttia huoleton kesä puhtaassa altaassa Intex Krystal Clear Suolavesijärjestelmän avulla.

Tämä laite on helppo asentaa ja voidaan käyttää yhdessä Intex-allasjärjestelmään, jonka vesimäärä on enintään 26 500 litraa. Liitinletku noin 1 metrin pituudella sisältyy pakkaukseen. Huomaa, että muita letkukokoja, kuten esimerkiksi 32 mm, varten ei sisälly sovittimia, laskutusottoja tai sihtejä.

Intex on luotettava brändi, joka tarjoaa innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja allasomistajille, ja Intex Krystal Clear suolavesijärjestelmä QS500 ei ole poikkeus. Tämän laitteen avulla voit odottaa ongelmattomia allaskesiä ja pitkäaikaista mukavuutta allasvedessäsi.

Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 8.64 kg