Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Frozen rantapallo

Intex 58021

EUR 5.00

Lähetetään viimeistään 10 tunnin sisällä

Tuotemerkit: Intex uima-altaat
Tuotemerkit: Frozen - huurteinen seikkailu
Tuoteryhmät: Uima-altaat ja varusteet -> Vesilelut
Tuote: Intex 58021
Toimitetaan: Danmark

Pool Service Team
Kysy allas joukkueeltasi - Puhelin: 0942705010

Frost Uimalelu pallo on fantastinen kylpylelu, joka tarjoaa lapsille ylimääräistä hauskuutta kylpyhetkissä. Tämä kaunis Frozen-teemainen pallo Intex-uima-altaista on halkaisijaltaan 51 cm.

Tämä kylpypallo on ihanteellinen valinta prinsessaleikkien ja lumen ystäville. Pallo on valmistettu kestävästä mate...

Lue lisää

Kuvaus

Frozen rantapallo Intex 58021


Frost Uimalelu pallo on fantastinen kylpylelu, joka tarjoaa lapsille ylimääräistä hauskuutta kylpyhetkissä. Tämä kaunis Frozen-teemainen pallo Intex-uima-altaista on halkaisijaltaan 51 cm.

Tämä kylpypallo on ihanteellinen valinta prinsessaleikkien ja lumen ystäville. Pallo on valmistettu kestävästä materiaalista, joka varmistaa sen kestävyyden uima-altaassa tai kylpyhuoneessa pidetyssä leikissä.

Tämä stabilin kokoinen uimalelu sopii täydellisesti kaikenikäisille lapsille. 51 cm:n halkaisijallaan se ei ole liian suuri eikä liian pieni ja sopii täydellisesti hauskanpitoon uima-altaassa tai kylpyhuoneessa.

Frost Uimalelu pallo on helppo puhallettaa ja kuljettaa. Se on kevyt ja voidaan helposti pakata laukkuun tai mihin tahansa muuhun kuljetusvälineeseen. Siksi sitä voidaan käyttää rannalla, uima-allasjuhlissa tai uimahalliretkillä.

Tämä kaunis pallo Frozen-teemalla on täydellinen lelu lapsille, jotka haluavat leikkiä ja nauttia vedestä. Pallo ei ainoastaan näytä hyvältä ja on hauska, vaan sen kestävyys ja stabiliteetti tekevät siitä myös turvallisen valinnan vanhemmille, jotka haluavat varmistaa lastensa turvallisuuden vedessä.

Kaiken kaikkiaan tämä Intex-uima-altaiden kylpypallo on täydellinen lisäys kylpylelukokoelmaan. Se on kaunis, kevyt ja kestävä, ja se tekee lapsen kylpyhetkistä entistä hauskempia ja viihdyttävämpiä.

Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.13 kg