Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Hevosterapeutti

Playmobil 9259

EUR 13.00

Lähetetään viimeistään 10 tunnin sisällä

Tuotemerkit: Playmobil
Tuoteryhmät: Byggesæt
Tuote: Playmobil 9259
Toimitetaan: Danmark


Playmobilin hevosterapeutti on upea lelu lapsille, jotka rakastavat leikkiä eläinten kanssa. Tuote perustuu maatilamaailmaan ja soveltuu täydellisesti lapsille, jotka haluavat tutkia maalaiselämää.

Hevosterapeutti on suunniteltu auttamaan hevosta voittamaan pelkonsa. Lelu on täydellinen lapsille, jotka ...

Lue lisää

Kuvaus

Hevosterapeutti Playmobil 9259


Playmobilin hevosterapeutti on upea lelu lapsille, jotka rakastavat leikkiä eläinten kanssa. Tuote perustuu maatilamaailmaan ja soveltuu täydellisesti lapsille, jotka haluavat tutkia maalaiselämää.

Hevosterapeutti on suunniteltu auttamaan hevosta voittamaan pelkonsa. Lelu on täydellinen lapsille, jotka haluavat kehittää motorisia taitojaan samalla kun oppivat empatiasta ja eläinten hoidosta. Playmobilin hevosterapeutin avulla lapsesi voi auttaa hevosta voittamaan kohtaamansa haasteet ja samalla pitää hauskaa ja oppia uutta.

Tämä hevosterapeutti on tehty suositussa hevosrodussa Shagyaaraber. Tämä tarkoittaa, että lelu on erittäin yksityiskohtainen ja antaa lapsellesi aitoa ja realistista kokemusta leikkimisestä oikean hevosen kanssa. Sekä hevonen että sen varusteet ovat korkealaatuisia, mikä tarkoittaa, että se on tuote, joka kestää pitkään.

Hevosterapeutti sisältää paljon jännittäviä yksityiskohtia, joita lapsesi voi tutkia. Leikkisetti sisältää muun muassa hevostallin, aitauksen, hevosen, hevosen kouluttajan ja erilaisia varusteita. Tämä tarkoittaa, että lapsesi voi leikkiä ja kokeilla erilaisia tilanteita ja haasteita, joita hevonen kohtaa päivittäin.

Kaiken kaikkiaan Playmobilin hevosterapeutti on upea lelu lapsille, jotka rakastavat leikkiä eläinten kanssa. Leikkikalu on sekä hauska että opettavainen, ja se antaa lapsellesi mahdollisuuden kehittää sekä motorisia taitojaan että empatiaansa ja eläinten hoitoaan. Jos haluat antaa lapsellesi hyvän ja merkityksellisen leikkielämyksen, Playmobilin hevosterapeutti on varmasti tuote, jota kannattaa harkita.

Tuotteen mitat: 25x16x7 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.07 kg