Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
36%

LEGO Ikoninen Spaceman keräilyreppu

LEGO Laukut Koululaukku 20065-1822

EUR 43.00

Alkuperäinen hinta EUR 67.00

Säästä EUR 24.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 43.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 67.00 -36%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 5 tunnin sisällä

Tuotemerkit: LEGO Koulureput
Tuotemerkit: LEGO
Tuote: LEGO Laukut Koululaukku 20065-1822
Toimitetaan: Danmark


LEGO Iconic Spaceman -keräilyreppu on täydellinen reppu lapsille, jotka rakastavat Tähtien sota -maailmaa. Repulla voit kuljettaa suosikkileluasi, tablettiasi, värityskyniä ja paljon muuta ilman ongelmia. Repussa on helposti tunnistettava ja ikoninen muotoilu, jossa on heijastava LEGO Spaceman -hahmo edessä, joka kertoo kaikille, että olet ylpeä LEG...

Lue lisää

Kuvaus

LEGO Ikoninen Spaceman keräilyreppu LEGO Laukut Koululaukku 20065-1822


LEGO Iconic Spaceman -keräilyreppu on täydellinen reppu lapsille, jotka rakastavat Tähtien sota -maailmaa. Repulla voit kuljettaa suosikkileluasi, tablettiasi, värityskyniä ja paljon muuta ilman ongelmia. Repussa on helposti tunnistettava ja ikoninen muotoilu, jossa on heijastava LEGO Spaceman -hahmo edessä, joka kertoo kaikille, että olet ylpeä LEGO-fani.

Repussa on pehmustettu tasku, joka suojaa kannettavaa tietokonettasi tai tablettiasi, jotta voit ottaa ne mukaan matkalle ilman riskiä vaurioitumisesta. Säädettävä rintaremmi varmistaa optimaalisen käyttömukavuuden, ja voit helposti järjestää henkilökohtaiset tavarasi reppun eri lokeroihin. Napsauttamalla voit kiinnittää avaimet tai lompakon turvallisesti reppuun.

Repun sivutasku on erityisesti suunniteltu vesipulloille, ja repun edessä on fiksu läpinäkyvä tasku LEGO-minihahmoille tai palikoille. Lisäksi repussa on heijastavaa materiaalia kaikilla puolilla, jotta voit liikkua turvallisesti liikenteessä.

LEGO Iconic Spaceman -keräilyreppu on täydellinen lahja kaikille, jotka rakastavat Tähtien sota -maailmaa ja LEGO-leluja. Toiminnallinen ja tilava reppu antaa sinulle runsaasti tilaa kuljettaa kaikki tarvitsemasi seikkailuihisi.

Tuotteen mitat: 42x27x18 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.6 kg