Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
64%

LEGO Friends Confetti -reppusetti

LEGO Bags koululaukku 20096-1814

EUR 39.00

Alkuperäinen hinta EUR 107.00

Säästä EUR 68.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 39.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 107.00 -64%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 4 päivän sisällä.

Tuotemerkit: LEGO Koulureput
Tuotemerkit: LEGO
Tuote: LEGO Bags koululaukku 20096-1814
Toimitetaan: Danmark


LEGO Friends Confetti-reppureppuset on täydellinen valinta pienelle tytöllesi, joka rakastaa ottaa suosikkilelunsa mukaan minne tahansa. Tämä silmiinpistävän värikäs reppu on osa LEGO® Outbag Basic -koulukokoelmaa ja sisältää sekä koulurepun että voimistelupussukan. Reppu sopii erinomaisesti kouluun, urheilutoimintaan tai tavalliseksi vapaa-ajan rep...

Lue lisää

Kuvaus

LEGO Friends Confetti -reppusetti LEGO Bags koululaukku 20096-1814


LEGO Friends Confetti-reppureppuset on täydellinen valinta pienelle tytöllesi, joka rakastaa ottaa suosikkilelunsa mukaan minne tahansa. Tämä silmiinpistävän värikäs reppu on osa LEGO® Outbag Basic -koulukokoelmaa ja sisältää sekä koulurepun että voimistelupussukan. Reppu sopii erinomaisesti kouluun, urheilutoimintaan tai tavalliseksi vapaa-ajan repuksi.

Tämän LEGO Friends -maailmasta inspiroituneen upean suunnittelun ansiosta lapsesi tulee rakastamaan tätä settiä. Koulureppu on valmistettu kestävästä PVC-vapaasta materiaalista, joka varmistaa kestävyyden ja suojan naarmuilta ja muulta kulumiselta. Repussa on säädettävät olkahihnat ja rintaremminjoustin, joka varmistaa, että tyttösi voi kantaa repun optimaalisella mukavuudella ja tasapainolla. Selkäpaneeli on pehmustettu air-mesh-materiaalilla lisämukavuuden ja tuen saamiseksi.

Tämä LEGO® Outbag Basic -koulureppu tarjoaa 19 litran sisätilavuuden, joka tarjoaa runsaasti tilaa kirjoille, vihkoille ja muille koulutavaralle. Siinä on myös käteviä säilytyslokeroita, mukaan lukien pehmustettu tasku tabletille ja toinen tietokoneelle sekä erityinen lokero eväslaatikolle. Siinä on myös kaksi vetoketjullista sivutaskua ylimääräistä säilytystilaa varten ja verkkotasku juomapullolle ulkopuolella.

Kun kyse on turvallisuudesta, LEGO Friends Confeti-reppupaketti sisältää näkyviä heijastimia repun kaikilla puolilla, mikä lisää näkyvyyttä pimeässä. Reppussa on myös joustava hihna, joka mahdollistaa raskaimpien kirjojen asettamisen lähimmäksi selkää paremman painojakauman saavuttamiseksi, ja vakaa pohja, joka pitää repun pystyasennossa millä tahansa alustalla.

Jos sateen riskiä ilmenee, voit ostaa erikseen heijastavan sadesuojan, joka sopii täydellisesti tähän LEGO® Outbag -koulureppuun. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, repussa on nimilappu, jotta tyttösi löytää reppunsa nopeasti koulussa tai urheilusalilla.

Kokonaisuudessaan LEGO Friends Confeti -reppupaketti on loistava investointi jokaiselle pienelle tytölle, joka haluaa kuljettaa suosikkilelusensa ja henkilökohtaiset tavaransa tyylikkäästi ja mukavasti. Kestävän materiaalinsa, säädettävien olkahihnojensa ja käytännöllisten säilytyslokeroidensa ansiosta tämä setti on käytännöllinen ja hauska tapa ottaa LEGO Friendsin kaveri mukaan minne tahansa.

Tuotteen mitat: 39x27x22 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.95 kg