Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Joulukalenteri 24 kpl luonnollisia paperipusseja

Joulukalenteri 10210

EUR 16.00

Lähetetään viimeistään 5 päivän sisällä.

Tuoteryhmät: Joulukalenterit
Tuote: Joulukalenteri 10210
Toimitetaan: Danmark


Joulukalenteri, jossa on 24 kpl luonnonväristä paperipussia Sekalaiset-merkiltä, on täydellinen valinta, jos haluat antaa kauniin ja kestävän joulukalenterin. Upea pakettikalenteri koostuu 24 vahvasta kraft-paperisesta luonnonvärisestä pussista, jotka kaikki on numerotettu, joten pidän niistä helposti huolen. Lisäksi mukana on myös 24 klipsiä ja nar...

Lue lisää

Kuvaus

Joulukalenteri 24 kpl luonnollisia paperipusseja Joulukalenteri 10210


Joulukalenteri, jossa on 24 kpl luonnonväristä paperipussia Sekalaiset-merkiltä, on täydellinen valinta, jos haluat antaa kauniin ja kestävän joulukalenterin. Upea pakettikalenteri koostuu 24 vahvasta kraft-paperisesta luonnonvärisestä pussista, jotka kaikki on numerotettu, joten pidän niistä helposti huolen. Lisäksi mukana on myös 24 klipsiä ja naru, jotta voit helposti ripustaa pussit ja luoda tunnelmallisen joulutunnelman.

Joulukalenterin 24 pussia ovat kooltaan 10 x 7 x 16 cm, mikä tekee niistä täydellisiä pienien lahjojen ja yllätysten säilyttämiseen. Paperipusseilla voit olla varma siitä, että lahjasi ovat pakattu kestävään materiaaliin eikä joulupakkaus kuormita ympäristöä enempää kuin on tarpeen.

Kun joulukuukausi lähestyy, on aina suuri ilo aloittaa päivä pienellä lahjalla kalenterista. Sekalaisen joulukalenterin avulla voit luoda tunnelmallisen adventin sekä isoille että pienille. Pussit voidaan täyttää kaikenlaisilla herkuista pieniin lelulahjoihin, ja numeroinnilla voit räätälöidä kalenterin vastaanottajalle.

Joten jos haluat antaa erilaisen ja kestävän joulukalenterin tänä vuonna, joulukalenteri, jossa on 24 kpl paperipussia luonnonvärisenä Sekalaisetilta, on täydellinen valinta.

Tuotteen mitat: 10x7x16 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.21 kg