Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
41,-

Disney Prinsessa vaunusänky ilman patjaa

Lastensänky 648964

EUR 307.00

Alkuperäinen hinta EUR 348.00

Säästä EUR 41.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 307.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 348.00 -12%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 7 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Worlds Apart
Tuotemerkit: Disney Princess
Tuoteryhmät: Lastensängyt -> Juniorisänky, teemalla
Tuote: Lastensänky 648964
Toimitetaan: Danmark


Disney Prinsessa koriajone sänky ilman patjaa Worlds Apart -yritykseltä on täydellinen valinta kaikille pienille prinsessoille. Tämän upean sängyn avulla saat paitsi hyvän yöunen myös sängyn, joka on valmistettu kirkkaassa ja kauniissa prinsessakorivaunumuotoilussa, kuten Disney-maailmasta. Tämä sänky on todella unelmien täyttymys kaikille pienille ...

Lue lisää

Kuvaus

Disney Prinsessa vaunusänky ilman patjaa Lastensänky 648964


Disney Prinsessa koriajone sänky ilman patjaa Worlds Apart -yritykseltä on täydellinen valinta kaikille pienille prinsessoille. Tämän upean sängyn avulla saat paitsi hyvän yöunen myös sängyn, joka on valmistettu kirkkaassa ja kauniissa prinsessakorivaunumuotoilussa, kuten Disney-maailmasta. Tämä sänky on todella unelmien täyttymys kaikille pienille tytöille!

Sänky toimitetaan penkillä ja kahdella pyörällisellä laatikolla, jotka tarjoavat runsaasti tilaa vaatteiden tai lelujen säilyttämiseen. Voit helposti säilyttää kaiken, mitä tarvitset kahteen laatikkoon, samalla kun istut penkillä ja unelmoit seuraavasta prinsessaseikkailustasi.

Disney Prinsessa koriajone sänky ilman patjaa sisältää vankkarakenteisen sälepohjan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen erikseen ostamisesta. Sängyn koko on 157 x 171 x 85 cm, joten sinulla on runsaasti tilaa nukkua ja uneksia. Sängyn nukkumakoko on 140 x 70 cm, mikä on hyvä koko nuoremmille lapsille.

On kuitenkin huomattava, että sänky ei sisällä patjaa, joten sen on ostettava erikseen täydentääksesi sänkyä. Mutta sen upean muotoilun ja ominaisuuksien kanssa se todennäköisesti kannattaa panostaa oikeaan patjaan prinsessakorivaunusänkysi.

Disney Prinsessa koriajone sänky ilman patjaa Worlds Apart -yritykseltä on täydellinen valinta, jos haluat antaa pienelle prinsessallesi todella kauniin ja toimivan sängyn. Sen upean prinsessakorivaunumuotoilun, säilytystilan ja vankan sälepohjan ansiosta se on epäilemättä lasten suosikki!

Tuotteen mitat: 157x171x85 cm
Määrä: 2
Paino ( suunnilleen): 41 kg