Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
82%

Lentsikat seinätarra ovikello / Planes Ringading Doorbell Vinyls

Disney Planes lasten huonekalut 650745

EUR 3.00

Alkuperäinen hinta EUR 17.00

Säästä EUR 14.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 3.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 17.00 -82%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 4 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Worlds Apart
Tuotemerkit: Lentsikat
Tuoteryhmät: Seinätarrat
Tuote: Disney Planes lasten huonekalut 650745
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Lentokoneiden seinätarrat ovikello on loistava tuote lastenhuoneeseen. Seinätarrat ovat värikkäillä, hauskoilla lentokoneilla varustettu, jotka vievät lapsesi mielikuvitukselliselle lentomatkalle joka ilta. Niiden kauneuden ja viihteen lisäksi niissä on myös käytännöllinen toiminto, sillä niiden mukana tulee ovikello. Tämä ovikello helpottaa lapsesi...

Lue lisää

Kuvaus

Lentsikat seinätarra ovikello / Planes Ringading Doorbell Vinyls Disney Planes lasten huonekalut 650745


Lentokoneiden seinätarrat ovikello on loistava tuote lastenhuoneeseen. Seinätarrat ovat värikkäillä, hauskoilla lentokoneilla varustettu, jotka vievät lapsesi mielikuvitukselliselle lentomatkalle joka ilta. Niiden kauneuden ja viihteen lisäksi niissä on myös käytännöllinen toiminto, sillä niiden mukana tulee ovikello. Tämä ovikello helpottaa lapsesi vieraiden avaamista hänen / hänen huoneessaan.

Seinätarrat ovat noin 30 x 72 cm kokoisia, mikä tekee niistä täydelliset kattamaan suuren osan seinästä lastenhuoneessa. Niitä on myös helppo asentaa, koska ne ovat itsekiinnittyviä ja voidaan poistaa uudelleen vahingoittamatta seinää. Tämä ominaisuus on ihanteellinen, jos haluat muuttaa lastenhuoneen sisustusta tai haluat siirtää seinätarrat uuteen paikkaan.

Lentokoneiden seinätarrojen ovikellojen tuotemitta on 40x35x14 cm, mikä tekee niistä pienen ja kätevän laitteen. Ovikellon käyttöön tarvittavat paristot eivät sisälly, mutta 3 x LR 44 -nappiparistoa on helppo ostaa useimmissa supermarketeissa tai verkkokaupoissa.

Worlds Apartin lentokoneiden seinätarrat ovikello on hauska ja luova tapa koristella lastenhuonetta. Lapset rakastavat värikkäitä lentokoneita ja nauttivat ovikellosta. Tuotetta on helppo asentaa ja käytännöllinen käytössä, ja se tarjoaa varmasti lapsellesi monta tuntia hauskaa ja viihdettä.

Tuotteen mitat: 40x35x14 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.1 kg