Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Risteys merkki valolla

Brio merkki 33862

EUR 13.00

Lähetetään viimeistään 24 tunnin sisällä

Tuotemerkit: Brio
Tuoteryhmät: Junat
Tuote: Brio merkki 33862
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Brio rautatietunneli valolla on täydellinen lisävaruste kaikille junaharrastajille! Tämän upean lelun avulla lapset voivat luoda vieläkin realistisempia junaratoja ja luoda uskomattomia leikkielämyksiä. Tämä tuote on suunniteltu lisäämään lasten mielikuvitusta ja luovuutta ja antaa lasten ohjata valosignaalia varmistaen junan turvallisen liikkumisen...

Lue lisää

Kuvaus

Risteys merkki valolla Brio merkki 33862


Brio rautatietunneli valolla on täydellinen lisävaruste kaikille junaharrastajille! Tämän upean lelun avulla lapset voivat luoda vieläkin realistisempia junaratoja ja luoda uskomattomia leikkielämyksiä. Tämä tuote on suunniteltu lisäämään lasten mielikuvitusta ja luovuutta ja antaa lasten ohjata valosignaalia varmistaen junan turvallisen liikkumisen ohi.

Napin painalluksella signaaliin aktivoituu punainen vilkkuva valo, ja lapset voivat antaa junan kulkea turvallisesti ohi. Tämä on tärkeä tehtävä, josta lapset varmasti pitävät huolen. Brio rautatietunneli valolla voidaan käyttää myös erinomaisena lisänä muihin BRIO World -sarjan elementteihin.

Lapset voivat rakentaa oman junarataansa, ja tämän upean signaalin avulla he voivat luoda vieläkin realistisempia leikkikokemuksia. On aika aloittaa rakentaminen ja leikkiminen BRIO rautatietunneli valolla - tuotteella, joka mahdollistaa tuntikausia hauskanpitoa ja mielikuvituksellisia seikkailuja! Tuote ei sisällä pieniä osia ja sopii siksi 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Tuotteen mitat: 14x6x6 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.09 kg