Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
69%

Village huonekalusetti

Brio huonekalut 33955

EUR 5.00

Alkuperäinen hinta EUR 16.00

Säästä EUR 11.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 5.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 16.00 -69%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Tuote on loppuunmyyty eikä tule myyntiin uudestaan

Loppuunmyyty

Tuotemerkit: Brio
Tuoteryhmät: Puiset lelut
Tuote: Brio huonekalut 33955
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Kylä Lisätarvikkeet-paketti Brio-kalusteilla on täydellinen lisäys BRIO World -kokoelmaasi. Tämä lelu on valmistettu puusta ja muovista ja se on täysin yhteensopiva BRIO-maailman kanssa.

Tämä lisävarustepaketti sisältää kaiken tarvittavan koristamaan ja suorittamaan erilaisia aktiviteetteja BRIO-kylässä...

Lue lisää

Kuvaus

Village huonekalusetti Brio huonekalut 33955


Kylä Lisätarvikkeet-paketti Brio-kalusteilla on täydellinen lisäys BRIO World -kokoelmaasi. Tämä lelu on valmistettu puusta ja muovista ja se on täysin yhteensopiva BRIO-maailman kanssa.

Tämä lisävarustepaketti sisältää kaiken tarvittavan koristamaan ja suorittamaan erilaisia aktiviteetteja BRIO-kylässäsi. Tämä sisältää sängyn, kaksi tuolia, pöydän, liukumäen, tikkaat ja joukon tarvikkeita. Näillä huonekaluilla lapset voivat koristaa kylänsä ja antaa sille täydellisen aitouden merkin.

Sänky ja tuolit ovat puusta ja niissä on vankka rakenne. Ne on suunniteltu sopimaan täydellisesti BRIO-kylään. Pöytä ja liukumäki puolestaan on valmistettu muovista ja niitä on erittäin helppo puhdistaa ja huoltaa. Sekä tikkaat että liukumäki ovat hauskoja ja lisäävät viihdettä lapsillesi, kun he leikkivät pienten hahmojensa kanssa.

Lisävarustepaketti sisältää myös valikoiman pieniä osia, kuten maljakon, juomalasit ja lautaset, jotka voidaan laittaa pöydälle koristamaan sitä ja tekemään siitä vieläkin aidoimman. Tämä on loistava tapa opettaa lapsille, kuinka erilaiset osat voivat lisätä aitouden merkitystä ja arvoa tilanteelle - tärkeä oppiminen, joka valmistaa heitä aikuisuuteen.

Kokonaisuudessaan Village Lisätarvikkeet-paketti Brio-kalusteilla on uskomattoman arvokas lisä BRIO World -kokoelmalle. Tämä paketti ei ole vain hauskaa leikkiä, vaan se auttaa myös lisäämään lapsen mielikuvitusta ja luovuutta lasten leikkimaailmassa. Joten osta tämä lisävarustepaketti tänään ja koe hauska BRIO-lelu lastesi kanssa.

Tuotteen mitat: 10x26x5 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.27 kg