Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
6,-

Suljettu sokkelopeli

Brio peli 34100

EUR 21.00

Alkuperäinen hinta EUR 27.00

Säästä EUR 6.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 21.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 27.00 -22%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 2 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Brio
Tuote: Brio peli 34100
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


BRIO on merkki, joka on ollut osa monen lapsen lapsuutta jo 71 vuoden ajan. Heidän suljettu labyrinttipelinsä on kuulapeli, joka sopii täydellisesti 3-vuotiaille lapsille.

Tämä kuulapeli eroaa muista kuulapeleistä siinä, että se on täysin suljettu. Tämä tarkoittaa, että kuulat eivät voi tippua ulos, mik...

Lue lisää

Kuvaus

Suljettu sokkelopeli Brio peli 34100


BRIO on merkki, joka on ollut osa monen lapsen lapsuutta jo 71 vuoden ajan. Heidän suljettu labyrinttipelinsä on kuulapeli, joka sopii täydellisesti 3-vuotiaille lapsille.

Tämä kuulapeli eroaa muista kuulapeleistä siinä, että se on täysin suljettu. Tämä tarkoittaa, että kuulat eivät voi tippua ulos, mikä helpottaa lasten leikkejä. Ei turhautumista kadonneista kuulista eikä stressiä niiden etsimisestä uudelleen. Ainoa asia, johon lapset keskittyvät, on saada pallo läpi radan.

Suljettu labyrinttipeli voidaan helposti kääntää aloittaakseen alusta, ja se on loistava lähde lasten viihteelle ja oppimiselle. Heidän on löydettävä tapa ohjata pallo labyrintin läpi, mikä vaatii keskittymistä ja kärsivällisyyttä. Lapset haastetaan motorisiin taitoihinsa ja kestävyyteensä, ja samalla heillä on hauskaa ja nauttivat pallojen liikkeistä radalla.

Suljettu labyrintti on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten se kestää monta tuntia leikkiä ja viihdettä. Se on myös helppo puhdistaa, joten se voidaan pitää puhtaana ja siistinä käytön jälkeen.

Lyhyesti sanottuna BRIO:n suljettu labyrintti on loistava lelu 3-vuotiaille lapsille. Se on hauska, haastava ja opettavainen, ja siitä tulee nopeasti heidän suosikkilelunsa!

Tuotteen mitat: 21x28x5 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.57 kg