Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Alba tiipii

Sunny Tiipii 052101

EUR 120.00

Alkuperäinen hinta EUR 134.00

Säästä EUR 14.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 120.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 134.00 -10%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 5 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Sunny
Tuoteryhmät: Teltat
Tuote: Sunny Tiipii 052101
Ikä: 1 vuotta+
Toimitetaan: Holland


Alba-teltti Sunny-merkiltä on täydellinen lelu lapsille, jotka rakastavat leikkiä kodikkaissa luolissa ja luoda omaa maailmaansa. Se on erittäin charmikas ja varmasti tuottaa iloa pienille.

Alba-teltin mukana tulee alusta samassa neutraalissa värissä kuin teltti, jotta lapset voivat istua ja nauttia luo...

Lue lisää

Kuvaus

Alba tiipii Sunny Tiipii 052101


Alba-teltti Sunny-merkiltä on täydellinen lelu lapsille, jotka rakastavat leikkiä kodikkaissa luolissa ja luoda omaa maailmaansa. Se on erittäin charmikas ja varmasti tuottaa iloa pienille.

Alba-teltin mukana tulee alusta samassa neutraalissa värissä kuin teltti, jotta lapset voivat istua ja nauttia luolastaan. Se on erittäin mukava ja kodikas.

Teltillä on kaksi erityistä ikkunaa rullaverhoilla, joten lapset voivat sulkea auringon ulkopuolelle tai avata sen, jotta raikas ilma ja valo pääsevät sisään. Ikkunat antavat myös lapsille mahdollisuuden leikkiä ja katsoa maailmaa, kun he ovat edelleen omassa yksityisessä luolassaan.

Alba-teltti on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten se kestää leikkiä ja hauskaa pitkään. Se on myös helppo koota, joten lapset voivat aloittaa leikin ja tutustua uuteen luolaansa heti.

Jos haluat antaa lapsellesi hauskan ja kodikkaan luolan, jossa he voivat toteuttaa mielikuvitustaan ja luovuuttaan, Alba-teltti Sunny-merkiltä on täydellinen lelu. Se varmasti tuo iloa ja viihdettä tuntikausiksi.

Tuotteen mitat: 120x120x150 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 2.7 kg