Lähetetään viimeistään
- tunnin sisällä
- Min
- Sek
Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
35%

Nukke perhe

Tidlo nuket 001250

EUR 13.00

Alkuperäinen hinta EUR 20.00

Säästä EUR 7.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 13.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 20.00 -35%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 9 tunnin sisällä

Tuotemerkit: Tidlo
Tuoteryhmät: Nuket -> Nuket
Tuote: Tidlo nuket 001250
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Nukkeperhe on kaunis ja realistinen nukkejen sarja, joka on viehättävä ja ystävällinen tyyli. Tämän sarjan avulla perheleikki ja roolileikki ovat mahdollista ja lapset rakastavat leikkiä Nukkeperheen kanssa.

Nukkeperheen nuket on luotu suurella huomiolla yksityiskohtiin ja ne ovat korkealaatuisia. Isä j...

Lue lisää

Kuvaus

Nukke perhe Tidlo nuket 001250


Nukkeperhe on kaunis ja realistinen nukkejen sarja, joka on viehättävä ja ystävällinen tyyli. Tämän sarjan avulla perheleikki ja roolileikki ovat mahdollista ja lapset rakastavat leikkiä Nukkeperheen kanssa.

Nukkeperheen nuket on luotu suurella huomiolla yksityiskohtiin ja ne ovat korkealaatuisia. Isä ja äiti ovat hienosti puetut, mikä sopii hyvin heidän rooleihinsa. He ovat pukeutuneet mukaviin ja toiminnallisiin vaatteisiin, jotka sopivat heidän erilaisiin aktiviteetteihin arkielämässä. Myös Nukkeperheen lapset ovat kauniita ja tarkkoja pukeutumisessaan, ja heidän selkeät ilmeensä heijastavat lasten erilaisia ??ja yksilöllisiä piirteitä.

Nukkeperhettä voidaan käyttää monissa eri roolipeleissä, ja neljä nukkea ovat täydellisiä luomaan tarkan kuvan aivan tavallisesta perheestä. Lapset voivat leikkiä hahmojen kanssa ja kuvitella olevansa osa Nukkeperhettä tai että nuket ovat heidän omia ystäviään ja sukulaisiaan. Nukkeperheen avulla lapset voivat oppia perhesuhteista ja sosiaalisista suhteista, ja lelu on siksi arvostettava sen kasvatuksellisesta arvosta.

Lapset rakastavat leikkiä Nukkeperheen kanssa tuntikausia, ja he nauttivat monista mahdollisuuksista leikkiä ja mielikuvitusta, jotka nuket avaavat. Sekä pienet että suuret lapset voivat hyötyä tästä nukkesarjasta, ja se on varmasti hitti kaikille perheille, joilla on lapsia. Nukkeperhe on kaunis ja viehättävä lelu hienoilla yksityiskohdillaan ja korkealla laadullaan, joka herättää lasten mielikuvituksen ja innostuksen leikkiä jännittävällä ja hauskalla tavalla.

Tuotteen mitat: 3x12x5 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 3 kg