Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
40%

Super Heroes setti 5 nukkea

Tidlo nuket 004084

EUR 12.00

Alkuperäinen hinta EUR 20.00

Säästä EUR 8.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 12.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 20.00 -40%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 3 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Tidlo
Tuoteryhmät: Nuket
Tuote: Tidlo nuket 004084
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Tidlo Superhero-setti, jossa on 5 nukkea, on täydellinen lelu kaikille pienille supersankarifaneille. Tämä tuote tarjoaa viisi erilaista hahmoa, joten lapset voivat osallistua lukemattomiin toimintaa ja jännitystä sisältäviin seikkailuihin. Tällä lelulla on mahdollista luoda kokonainen maailma supersankareita, joilla jokaisella on omat ainutlaatuise...

Lue lisää

Kuvaus

Super Heroes setti 5 nukkea Tidlo nuket 004084


Tidlo Superhero-setti, jossa on 5 nukkea, on täydellinen lelu kaikille pienille supersankarifaneille. Tämä tuote tarjoaa viisi erilaista hahmoa, joten lapset voivat osallistua lukemattomiin toimintaa ja jännitystä sisältäviin seikkailuihin. Tällä lelulla on mahdollista luoda kokonainen maailma supersankareita, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset kykynsä ja tarinansa.

Lelusetti edistää myös lasten luovuutta ja mielikuvitusta. He voivat käyttää näitä hahmoja luodakseen omia tarinoitaan ja fantasialeikkejään. He voivat myös keksiä omia jännittäviä tehtäviä, joissa he voivat käyttää jokaisen hahmon erilaisia kykyjä voittaakseen kaikki esteet.

Tidlo Superhero-setti, jossa on 5 nukkea, on korkealaatuinen ja suunniteltu kestämään kulumista. Tämä lelu on myös vahva ja kestävä, ja sitä voidaan käyttää monien vuosien ajan. Jokainen hahmo on myös valmistettu sopivan kokoiseksi pienille käsille.

Tämä mahtava supersankarilelusetti voi olla hyvä lahja pienelle poika- tai tyttöfanille. Näiden viiden hahmon avulla lapset voivat nauttia tuntikausista hauskaa keksiessään omia supersankariseikkailujaan. Setti voi myös edistää sosiaalista vuorovaikutusta lasten välillä, koska he voivat leikkiä yhdessä ja luoda maailman täynnä supersankariteemoja.

Kaiken kaikkiaan Tidlo Superhero-setti, jossa on 5 nukkea, on fantastinen lelu, joka voi tarjota lapsille tunteja hauskaa ja jännitystä. Hyvän laadun ja lukemattomien mahdollisuuksien kreatiiviseen leikkiin ansiosta tämä lelu on loistava investointi lasten lelukokoelmaan.

Tuotteen mitat: 12x2x2 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.25 kg