Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
4,-

Paw Patrol -leikkiteltta 90x75 cm

Paw Patrol lasten teltat 24509

EUR 27.00

Alkuperäinen hinta EUR 31.00

Säästä EUR 4.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 27.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 31.00 -13%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Tilapäisesti loppu - odotamme päivämäärää

Tuotemerkit: Ryhmä Hau
Tuoteryhmät: Teltat
Tuote: Paw Patrol lasten teltat 24509
Toimitetaan: Danmark


Paw Patrol leikkimaja on suloinen ja hauska teltta, jossa lapset rakastavat leikkiä. Kooltaan 90x75 cm, se on täydellinen lastenhuoneeseen ja sen pystyttäminen ja purkaminen on helppoa.

Teltassa on suosittu lasten TV-ohjelman ´Paw Patrol´ hahmot, mikä tuo iloa ja innostusta lapsille. Sillä on värikäs ja...

Lue lisää

Kuvaus

Paw Patrol -leikkiteltta 90x75 cm Paw Patrol lasten teltat 24509


Paw Patrol leikkimaja on suloinen ja hauska teltta, jossa lapset rakastavat leikkiä. Kooltaan 90x75 cm, se on täydellinen lastenhuoneeseen ja sen pystyttäminen ja purkaminen on helppoa.

Teltassa on suosittu lasten TV-ohjelman ´Paw Patrol´ hahmot, mikä tuo iloa ja innostusta lapsille. Sillä on värikäs ja yksityiskohtainen suunnittelu, joka luo upean leikkipaikan.

Kevyt ja kannettava rakenne mahdollistaa teltan siirtelyn talossa ja ulkona. Se sopii myös roolileikkeihin ja lapset voivat käyttää sitä kuin omaa tukikohtaansa, jossa he voivat suojella kaupunkia tai vuoria vaaroilta ja pahoilta roistoilta.

Paw Patrol leikkimaja on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja siinä on vankka runko, joka takaa teltan kestävyyden ja kestävyyden leikkiä ja kulutusta vastaan. Kevyen suunnittelun ansiosta teltan puhdistaminen ja ylläpito on helppoa, jotta se näyttää aina raikkaalta ja kauniilta.

Kaiken kaikkiaan Paw Patrol leikkimaja on hauska ja luova lelu lapsille, joka tarjoaa tuntikausia hauskaa ja viihdettä. Lapset rakastavat viettää aikaa teltassa ja kuvitella osansa Paw Patrol -tiimissä. Se on mahtava lahja, joka tuo iloa lapsellesi.

Tuotteen mitat: 90x75x75 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 1.5 kg