Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Itsestäänkorjautuva puupalapeli

Melissa & Doug lelut 12541

EUR 17.00

Tilapäisesti loppu - odotamme päivämäärää

Tuotemerkit: Sekalaiset
Tuoteryhmät: Palapelit
Tuote: Melissa & Doug lelut 12541
Ikä: 4 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Itsekorjautuva puinen kirjainpalapeli on fantastinen lelu lapsille, jotka haluavat leikkiä ja oppia samanaikaisesti. Tämä palapeli on valmistettu Sekalaiset -merkillä ja se kuuluu puulelu-kategoriaan.

Tämä palapeli sopii loistavasti lapsille, jotka ovat kiinnostuneita kirjaimista ja haluavat harjoitella...

Lue lisää

Kuvaus

Itsestäänkorjautuva puupalapeli Melissa & Doug lelut 12541


Itsekorjautuva puinen kirjainpalapeli on fantastinen lelu lapsille, jotka haluavat leikkiä ja oppia samanaikaisesti. Tämä palapeli on valmistettu Sekalaiset -merkillä ja se kuuluu puulelu-kategoriaan.

Tämä palapeli sopii loistavasti lapsille, jotka ovat kiinnostuneita kirjaimista ja haluavat harjoitella oikeinkirjoitusta. Palapeli koostuu erilaisista kirjainpalasista, jotka lapsen tulee yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Palaset ovat itsekorjautuvia, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen pala sopii vain yhteen toisen palan kanssa eikä sitä voi laittaa väärin. Tämä tarkoittaa, että lapset voivat leikkiä itsenäisesti ja oppia samalla, ilman että aikuisten tarvitsee olla koko ajan lasten vierellä. Toki on myös hauskaa leikkiä yhdessä vahvistaen samalla suhdetta lapsen ja aikuisten välillä.

Puinen palapeli on valmistettu kestävästä puusta ja sillä on kaunis ja yksinkertainen muotoilu, joka vetoaa lapsiin kaikissa ikäryhmissä. Se on helppo koota ja säilyttää mukana tulevassa puulaatikossa, joka toimii myös kätevänä säilytyspaikkana, kun palapeliä ei käytetä.

Tämä itsekorjautuva puinen kirjainpalapeli inspiroi ja haastaa lapsesi mielikuvitusta ja luovuutta samalla kun se auttaa vahvistamaan hänen lukemis- ja kirjoitustaitoaan. Se on upea lahjaidea syntymäpäiviksi tai joululahjaksi, joka tarjoaa lapsellesi monta tuntia hauskaa ja leikkiä.

Tuotteen mitat: 14x35x7 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.95 kg