Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
3,-

Ruokailusetti vauvanukelle

Melissa & Doug lelut 14888

EUR 17.00

Alkuperäinen hinta EUR 20.00

Säästä EUR 3.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 17.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 20.00 -15%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 9 tunnin sisällä

Tuotemerkit: Sekalaiset
Tuoteryhmät: Nuket
Tuote: Melissa & Doug lelut 14888
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Sekalaisten vauvanukkesetti on täydellinen lelu pienille, jotka rakastavat leikkiä nukeillaan. Sarja koostuu 8 osasta ja sisältää kaiken tarvittavan maukkaan nukkemaljan valmistamiseen.

Tämän setin avulla pieni lapsesi voi helposti tarjota vauvanukena hieman hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Mukana on kauluri...

Lue lisää

Kuvaus

Ruokailusetti vauvanukelle Melissa & Doug lelut 14888


Sekalaisten vauvanukkesetti on täydellinen lelu pienille, jotka rakastavat leikkiä nukeillaan. Sarja koostuu 8 osasta ja sisältää kaiken tarvittavan maukkaan nukkemaljan valmistamiseen.

Tämän setin avulla pieni lapsesi voi helposti tarjota vauvanukena hieman hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Mukana on kauluri, joka pitää vauvan vaatteet puhtaina aterioiden aikana. Lisäksi siinä on lautanen, haarukka ja lusikka, kaikki mitä tarvitaan täydelliseen nukkemenuun.

Sarjaan kuuluu myös herkullista omenasosetta, herneitä ja porkkanoita, jotta vauvanuket voivat saada täysin terveellisen aterian. Niille, jotka haluavat antaa vauvanukkeille jotain juotavaa, sarjassa on myös maitoa.

Tämä lelu on hauska ja opettavainen pienille lapsille, jotka voivat harjoitella nukkien ruokkimista ja oppia terveellisen syömisen ja puhtaan vaatteen tärkeydestä. Vauvanukkien ruokasarja on erittäin hyödyllinen kaikille pienen nukkevanhemmalle!

Tuotteen mitat: 28x35x6 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.59 kg