Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Skrållan Pyöräilykypärä

Skrållan nukenvarusteet 131004

EUR 20.00

Lähetetään viimeistään 4 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Skrållan
Tuoteryhmät: Nuket -> Nuken tarvikkeet
Tuote: Skrållan nukenvarusteet 131004
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Skrållanin pyöräilykypärä on täydellinen lisävaruste kaikille pienille pyöräilyharrastajille siellä! Kypärä on osa Skrållanin nukkevarustusta ja on suunniteltu erityisesti pienille lapsille, heidän nukkeilleen ja seikkailuilleen. Nyt Skrållan voi myös lähteä seikkailuun ja pyöräillä turvallisesti - juuri kuten sinä, joka myös käytät pyöräilykypärää ...

Lue lisää

Kuvaus

Skrållan Pyöräilykypärä Skrållan nukenvarusteet 131004


Skrållanin pyöräilykypärä on täydellinen lisävaruste kaikille pienille pyöräilyharrastajille siellä! Kypärä on osa Skrållanin nukkevarustusta ja on suunniteltu erityisesti pienille lapsille, heidän nukkeilleen ja seikkailuilleen. Nyt Skrållan voi myös lähteä seikkailuun ja pyöräillä turvallisesti - juuri kuten sinä, joka myös käytät pyöräilykypärää kun pyöräilet.

Pyöräilykypärä tulee kauniissa pinkissä värissä, joka sopii hyvin kaiken kokoisille 45 cm:n vaatteissa oleville nukeille. Lisäksi kypärä on koristeltu kiiltävillä pisteillä, jotka lisäävät vähän kiiltoa jo kauniiseen kypärään. Kypärän päällä on myös kultainen kruunu, jotta Skrållan voi tuntea itsensä oikeaksi prinsessaksi pyöräillessään.

Tämä pyöräilykypärä voi auttaa käyttämään lasten mielikuvitusta, sillä se antaa lapsille mahdollisuuden lähteä pyöräseikkailulle Skrållanin kanssa ja huolehtia hänen turvallisuudestaan tiellä. On myös monia muita jännittäviä lisävarusteita, jotka voidaan yhdistää pyöräilykypärään tehdäkseen koko kokemuksesta vielä hauskemman ja realistisemman!

Skrållanin pyöräilykypärä sopii 45 cm:n nukeille ja se on ehdoton hankinta kaikille pienille pyöräilijöille siellä! Tämän kypärän avulla voit olla varma, että Skrållan on hyvin suojattu pyöräseikkailuillaan - ja se voi myös auttaa lisäämään tietoisuutta vammojen vähentämisestä nukkien ja lasten oman pyöräilyn leikeissä.

Kaiken kaikkiaan Skrållanin pyöräilykypärä on hauska ja kaunis lisävaruste nukkevarustukselle, kun samalla se keskittyy turvallisuuteen.

Tuotteen mitat: 16x15x15 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.2 kg