Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
64%

Skrållan turvaistuin

Skrållan lisävarusteet 132872

EUR 12.00

Alkuperäinen hinta EUR 33.00

Säästä EUR 21.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 12.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 33.00 -64%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Tuote on loppuunmyyty eikä tule myyntiin uudestaan

Loppuunmyyty

Tuotemerkit: Skrållan
Tuoteryhmät: Nuket
Tuote: Skrållan lisävarusteet 132872
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Skrållan Syskonens Auton Istuin on selvä valinta, kun nukke halutaan ottaa mukaan automatkaan. Tämä autonistuin on osa suosittua Skrållan-sarjaa ja on suunniteltu erityisesti 45 cm asti oleville nukeille.

Turvallisuus on tärkeää nukkien kuljetuksessa autolla. Siksi Skrållan Syskonens Auton Istuin on var...

Lue lisää

Kuvaus

Skrållan turvaistuin Skrållan lisävarusteet 132872


Skrållan Syskonens Auton Istuin on selvä valinta, kun nukke halutaan ottaa mukaan automatkaan. Tämä autonistuin on osa suosittua Skrållan-sarjaa ja on suunniteltu erityisesti 45 cm asti oleville nukeille.

Turvallisuus on tärkeää nukkien kuljetuksessa autolla. Siksi Skrållan Syskonens Auton Istuin on varustettu turvavyöllä, joten nukke voidaan kiinnittää optimaalisesti ajon aikana. Autonistuin on myös helppo kiinnittää autoon, jotta se istuu turvallisesti ja vakaina kuljetuksen aikana.

Autonistuin on valmistettu pehmeistä materiaaleista, jotka tarjoavat mukavan istumismukavuuden nukelle. Ergonominen muotoilu varmistaa, että nukke istuu hyvin ja on turvallisesti kiinnitetty, joten ei ole vaaraa, että nukke kaatuu ajon aikana.

Skrållan Syskonens Auton Istuin sopii täydellisesti sekä suuriin että pieniin nukkeihin ja se on ihanteellinen lisävaruste perheen pienelle autopelaajalle. Tämän autonistuimen avulla nuket voivat nyt olla osa jännittävää ajomatkailua autossa.

Yhdistä autonistuin muihin tuotteisiin Skrållan-sarjasta ja saat täydellisen nukkemaailman. Skrållan Syskonens Auton Istuin on selvä valinta turvalliseen ja varmaan automatkaan nukkejen kanssa matkustajan istuimella.

Tuotteen mitat: 44x17x31 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 1.1 kg