Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
23,-

RollyKid Little Grey Fergie ja perävaunu

Rolly traktor Gråtass 14941

EUR 117.00

Alkuperäinen hinta EUR 140.00

Säästä EUR 23.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 117.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 140.00 -16%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 4 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Rolly Toys
Tuoteryhmät: Ajoneuvot
Tuote: Rolly traktor Gråtass 14941
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Tyskland


RollyKid Little Grey Fergie -pedaalitraktori, jossa on perävaunu, on upea ja nostalginen lelu 3-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Se on valmistettu tunnetun saksalaisen Rolly Toys -merkin toimesta, jota pidetään korkealaatuisena ja kestävänä. RollyKid Little Grey Fergie -pedaalitraktori perävaunulla ei ole poikkeus ja varmasti tarjoaa tunteja haus...

Lue lisää

Kuvaus

RollyKid Little Grey Fergie ja perävaunu Rolly traktor Gråtass 14941


RollyKid Little Grey Fergie -pedaalitraktori, jossa on perävaunu, on upea ja nostalginen lelu 3-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Se on valmistettu tunnetun saksalaisen Rolly Toys -merkin toimesta, jota pidetään korkealaatuisena ja kestävänä. RollyKid Little Grey Fergie -pedaalitraktori perävaunulla ei ole poikkeus ja varmasti tarjoaa tunteja hauskaa ja iloa lapsellesi.

Tämä retrotraktori on hienosti harmaassa värissä ja siinä on perävaunu, johon lapsi voi laittaa leluja tai hiekkaa. Traktoreissa on ketjuvetoinen moottori, joka tarjoaa realistisemman ajokokemuksen ja antaa lapsellesi tunteen, että he ohjaavat oikeaa traktoria.

RollyKid Little Grey Fergie -pedaalitraktorilla lapsesi voi tutkia maailmaa omalla tavallaan ja samalla vahvistaa motorisia taitojaan. Traktori on helppo käsitellä ja siinä on hyvä vakaus, joten voit olla varma, että lapsesi on hyvin suojattu leikkiessään.

Tämä retro-pedaalitraktori on myös helppo koota, joten lapsesi voi aloittaa leikin heti sen rakentamisen jälkeen. RollyKid Little Grey Fergie -pedaalitraktori perävaunulla on epäilemättä vakiopaikka lapsesi lelukokoelmassa ja se tarjoaa äärettömän määrän hauskaa ja leikkiä.

Tuotteen mitat: 46x50x133 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 9 kg