Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
27,-

RollyKid CLAAS

Rolly Toys Taktori 25077

EUR 107.00

Alkuperäinen hinta EUR 134.00

Säästä EUR 27.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 107.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 134.00 -20%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 6 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Rolly Toys
Tuoteryhmät: Ajoneuvot
Tuote: Rolly Toys Taktori 25077
Ikä: 2 vuotta+
Toimitetaan: Tyskland


RollyKid CLAAS Elios on fantastinen traktori lapsille, jotka ovat valmiita tutkimaan ympäröivää maailmaa. Tämä leikkiauto, jossa on kestävä muovirunko ja ohjaustanko, on täydellinen ulkoleikkeihin ja seikkailuihin. Paksu ohjaustanko, liukumattomat polkimet ja isot pyörät takaavat turvallisen ja vakauden koko päivän ajan, olipa sinulla sitten nurmikk...

Lue lisää

Kuvaus

RollyKid CLAAS Rolly Toys Taktori 25077


RollyKid CLAAS Elios on fantastinen traktori lapsille, jotka ovat valmiita tutkimaan ympäröivää maailmaa. Tämä leikkiauto, jossa on kestävä muovirunko ja ohjaustanko, on täydellinen ulkoleikkeihin ja seikkailuihin. Paksu ohjaustanko, liukumattomat polkimet ja isot pyörät takaavat turvallisen ja vakauden koko päivän ajan, olipa sinulla sitten nurmikkoa, soraa tai maata alla.

RollyKid CLAAS Eliosilla on myös täysin toimiva etukuormaaja, jonka avulla lapsesi voi leikkiä kaivamalla ja kippaamalla materiaaleja. Traktori on virallisesti lisensoitu ja koristeltu todellisilla yksityiskohdilla lisäämään hauskuutta ja oppimista. Kestävän ja kestävän rakenteen ansiosta RollyKid CLAAS Elios kestää ulkona leikkiessä tulevat iskut ja naarmut, ja se on varmasti loistava lahja lapsille, jotka haluavat tutkia ympäristöään.

RollyKid CLAAS Elios on helppo koota ja asentaa, ja se sopii 2,5-5-vuotiaille lapsille. Se toimitetaan avattavalla konepellillä ja suojatulla ketjulla varmistaakseen, että lapsesi on turvassa. Mitat H 55 x L 47 x S 101 cm ja paino 9,2 kg, RollyKid CLAAS Elios tuo iloa ja hauskaa tuhansille lapsille ympäri maailmaa.

Tuotteen mitat: 55x47x110 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 9.6 kg