Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Rollyfarmtrac New Holland

Rolly Toys polkutraktori 601295

EUR 201.00

Lähetetään viimeistään 7 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Rolly Toys
Tuoteryhmät: Ajoneuvot
Tuote: Rolly Toys polkutraktori 601295
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Tyskland


Rollyfarmtrac New Holland on hieno polkuajettava traktori tunnetulta merkiltä Rolly Toys. Tämän lelun avulla lapsesi voi tuntea olevansa oikea maanviljelijä ja leikkiä traktorilla omassa maatilassaan. Traktori sopii lapsille, jotka ovat vähintään 3-vuotiaita, ja se on suunniteltu kestämään useita vuosia, sillä istuin voidaan säätää lapsesi koon muka...

Lue lisää

Kuvaus

Rollyfarmtrac New Holland Rolly Toys polkutraktori 601295


Rollyfarmtrac New Holland on hieno polkuajettava traktori tunnetulta merkiltä Rolly Toys. Tämän lelun avulla lapsesi voi tuntea olevansa oikea maanviljelijä ja leikkiä traktorilla omassa maatilassaan. Traktori sopii lapsille, jotka ovat vähintään 3-vuotiaita, ja se on suunniteltu kestämään useita vuosia, sillä istuin voidaan säätää lapsesi koon mukaan.

Tämä Rolly Toys -traktori on helppo ja hauska ajaa ympäriinsä. Lapsesi voi aktivoida polkimet jaloillaan, mikä saa traktorin liikkumaan eteenpäin. Lapsella on täysi hallinta traktorista ja hän voi helposti ohjata sitä traktorissa olevaa ohjaustankoa käyttäen.

Rollyfarmtrac New Holland -traktorissa on avattava ja suljettava konepelti. Se on suojattu ketjulla, joten lapsesi ei millään tavalla voi vahingoittua. Moottoritilassa lapsesi voi tuntea olevansa oikea maanviljelijä, kun hän tutkii erilaisia yksityiskohtia ja toimintoja.

Kaiken kaikkiaan Rollyfarmtrac New Holland on fantastinen lelu lapsille, jotka rakastavat maataloutta ja traktoreita. Tämän upean traktorin avulla lapsesi voi toteuttaa mielikuvitustaan ja leikkiä tuntikausia. Traktori on vakaa ja helppo ohjattava, ja se varmasti tuo paljon iloa ja hauskuutta lapsellesi.

Tuotteen mitat: 106x53x60 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 9.3 kg