Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
26,-

Rolly Kiddy Futura ja peräkärry

Rolly Toys traktori 620005

EUR 81.00

Alkuperäinen hinta EUR 107.00

Säästä EUR 26.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 81.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 107.00 -24%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 4 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Rolly Toys
Tuoteryhmät: Ajoneuvot
Tuote: Rolly Toys traktori 620005
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Tyskland


RollyKiddy Futura plus -kärry on fantastinen polkuauto, joka saa kaikkien lasten silmät loistamaan. Se on hieno ja vahva traktori Rolly Toysilta ja on suunniteltu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Tämän traktorin avulla lapsesi varmasti kokee tuntikausia hauskaa ja leikkiä, ja mukana tulevan kärryn avulla lapsesi voi kuljettaa kaiken tarvit...

Lue lisää

Kuvaus

Rolly Kiddy Futura ja peräkärry Rolly Toys traktori 620005


RollyKiddy Futura plus -kärry on fantastinen polkuauto, joka saa kaikkien lasten silmät loistamaan. Se on hieno ja vahva traktori Rolly Toysilta ja on suunniteltu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Tämän traktorin avulla lapsesi varmasti kokee tuntikausia hauskaa ja leikkiä, ja mukana tulevan kärryn avulla lapsesi voi kuljettaa kaiken tarvittavan.

RollyKiddy Futura plus -kärry on korkealaatuinen tuote, joka on suunniteltu ajatellen lasten turvallisuutta ja mukavuutta. Traktori on helppo käyttää, ja lapsesi oppii nopeasti polkaisemaan polkimia ja ohjaamaan traktoria siihen suuntaan, mihin se pitää ajaa. Se on myös kestävä ja vahva rakenteeltaan, mikä mahdollistaa lasten käyttää sitä pitkään.

Mukana tuleva kärry on suuri etu RollyKiddy Futura plussalle. Lapsesi voi ottaa sen mukaansa minne tahansa ja kuljettaa mitä tahansa, kuten hiekkaa, soraa tai muita pikkutavaroita. Kärryn rakenne on myös vankka ja kestävä, mikä tarkoittaa, että se kestää pienten lasten karkean kohtelun.

RollyKiddy Futura plus -kärry on fantastinen lahjaidea lapsille, jotka rakastavat leikkiä ja tutkia maailmaa. Se on täydellinen kehittämään lasten motorisia taitoja ja saa heidät lähemmäksi maalaiselämää. Sen upean muotoilun ja vaikuttavien ominaisuuksien ansiosta RollyKiddy Futura plus -kärry on epäilemättä fantastinen investointi jokaiselle lapsen leikkiin ja kehitykseen.

Lyhyesti sanottuna RollyKiddy Futura plus -kärry on täydellinen polkuauto lapsille, jotka ovat valmiita tutkimaan luontoa ja leikin maailmaa. Se on suunniteltu olemaan turvallinen, hauska ja kestävä, ja se tuo epäilemättä tuntikausia iloa ja viihdettä kaikenikäisille lapsille.

Tuotteen mitat: 134x47x49 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 7 kg