Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
64%

Tuomas Veturi Parhaat tarinat

Tuomas Veturi Parhaat tarinat 041482

EUR 4.00

Alkuperäinen hinta EUR 11.00

Säästä EUR 7.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 4.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 11.00 -64%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 24 tunnin sisällä

Tuotemerkit: Tuomas Veturi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tuote: Tuomas Veturi Parhaat tarinat 041482
Toimitetaan: Danmark


Thomasin Parhaat Tarinat 2 on kirja numero kaksi sarjassa ´Tuomas Veturi´ ja se on mahtava kirja täynnä jännittäviä seikkailuja ja tarinoita Thomasista ja hänen ystävistään. Kirja on kirjoitettu suomeksi ja on suunnattu pääasiassa 4-8-vuotiaille lapsille, mutta sitä voidaan lukea myös vanhemmille lapsille ja aikuisille, jotka rakastavat Thomasia ja ...

Lue lisää

Kuvaus

Tuomas Veturi Parhaat tarinat Tuomas Veturi Parhaat tarinat 041482


Thomasin Parhaat Tarinat 2 on kirja numero kaksi sarjassa ´Tuomas Veturi´ ja se on mahtava kirja täynnä jännittäviä seikkailuja ja tarinoita Thomasista ja hänen ystävistään. Kirja on kirjoitettu suomeksi ja on suunnattu pääasiassa 4-8-vuotiaille lapsille, mutta sitä voidaan lukea myös vanhemmille lapsille ja aikuisille, jotka rakastavat Thomasia ja hänen seikkailujaan.

Kirja sisältää kokoelman erilaisia tarinoita, jotka kaikki vievät lukijan mukaan Thomasin maailmaan seikkailuun. Heti kirjan avatessaan kohtaa tutut ja rakastetut hahmot, kuten Thomas, James ja Percy, jotka kaikki saavat oman tarinansa kirjassa. Erilaiset tarinat käsittelevät kaikkea jännittävistä junamatkoista ja haasteista jännittäviin löytöihin ja mystisiin mysteereihin.

Kirja on kirjoitettu ja kuvitettu tavalla, joka herättää lasten mielikuvituksen ja pitää heidät viihdytettyinä tuntikausia. Kuvitukset ovat värikkäitä ja eläviä, mikä tekee kirjan tarinoista vieläkin elävämpiä ja jännittävämpiä. Lapsi tuntee olevansa upotettuna Thomasin maailmaan, ja kirja varmasti tulee olemaan suosikki heidän lastenkirjojen kokoelmassaan.

Thomasin Parhaat Tarinat 2 on ihanteellinen lukemisen aloitukseen lapsille, koska tarinat ovat helppoja lukea ja niiden kieli on yksinkertaista. Kirja on myös loistava tilaisuus vanhemmille ja lapsille lukea yhdessä ja viettää mukava hetki yhdessä.

Kaiken kaikkiaan, Thomasin Parhaat Tarinat 2 on mahtava kirja, joka ilahduttaa sekä lapsia että aikuisia. Se vie lukijan mukaan jännittäville seikkailuille ja viihdyttää heitä useita tunteja, ja varmasti johtaa lisääntyviin lukuelämyksiin tulevaisuudessa.

Tuotteen mitat: 1x22.5x21.5 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.2 kg