Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
1,-

Luurankosukkahousut aikuisille

Pukeutuminen / naamiaisasut 432935

EUR 4.00

Alkuperäinen hinta EUR 5.00

Säästä EUR 1.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 4.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 5.00 -20%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 4 päivän sisällä.

Tuoteryhmät: Naamiaisasut
Tuote: Pukeutuminen / naamiaisasut 432935
Toimitetaan: Danmark


Aikuisten luuranko-housut ovat täydellinen lisäys naamiaispukusiin! Nämä housut on suunniteltu antamaan jaloillesi luuranko-lookin, joka saa kaikki katselemaan kahdesti. Housut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillaseoksesta, ja ne sopivat koko 42:een asti ja antavat kevyen ja mukavan istuvuuden. Lisäksi housut on helppo ottaa pois ja pääl...

Lue lisää

Kuvaus

Luurankosukkahousut aikuisille Pukeutuminen / naamiaisasut 432935


Aikuisten luuranko-housut ovat täydellinen lisäys naamiaispukusiin! Nämä housut on suunniteltu antamaan jaloillesi luuranko-lookin, joka saa kaikki katselemaan kahdesti. Housut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillaseoksesta, ja ne sopivat koko 42:een asti ja antavat kevyen ja mukavan istuvuuden. Lisäksi housut on helppo ottaa pois ja päälle, joten voit nopeasti pukeutua luuranko-asuun.

Housuissa on kaunis painatus, joka antaa realistisen kuvan luurangosta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden pukeutua luuranko-asuusi realistisella ja hauskoilla tavalla. Housut eivät ole vain sopivia naamiaisiin, vaan myös Halloween-juhliin tai muihin asuihin, joissa on hauskaa pukeutua pelottavasti.

Luuranko-housut voit pelotella ystäviäsi, herättää huomiota ja saada lisää kohteliaisuuksia. Nämä housut ovat hauska ja alkuperäinen valinta asuun, ja tulet rakastamaan niitä niiden korkean laadun ja kauniin suunnittelun takia.

Osta nyt aikuisten Luuranko-housut kohtuulliseen hintaan ja koe uskomattomia hetkiä täynnä hauskaa ja naurua seuraavassa asussasi. Tulet erottumaan massasta, ja luuranko-asusi tulee olemaan ainutlaatuinen ja täysin hullu!

Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.31 kg