Lähetetään viimeistään
- tunnin sisällä
- Min
- Sek
Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori

Vaihe 2 Dino Vesi/hiekka aktiviteettipöytä

Step2 pelipöytä 874500

EUR 214.00

Tilapäisesti loppu - odotamme päivämäärää

Tuotemerkit: Step 2
Tuoteryhmät: Hiekkalaatikot
Tuote: Step2 pelipöytä 874500
Ikä: 2 vuotta+
Toimitetaan: Holland


Luo mielikuvitusmaailma Step2 Dino-vesi/hiekkaleikkipöydän avulla.

Tämän upean Step2-leikkipöydän avulla lapset voivat luoda oman mielikuvitusmaailmansa, jossa on dinoteema. Aktiviteettipöytä on jaettu kahteen osaan, joista toinen puoli on vettä varten ja toinen puoli hiekkaa varten. Vesipuolella voit k...

Lue lisää

Kuvaus

Vaihe 2 Dino Vesi/hiekka aktiviteettipöytä Step2 pelipöytä 874500


Luo mielikuvitusmaailma Step2 Dino-vesi/hiekkaleikkipöydän avulla.

Tämän upean Step2-leikkipöydän avulla lapset voivat luoda oman mielikuvitusmaailmansa, jossa on dinoteema. Aktiviteettipöytä on jaettu kahteen osaan, joista toinen puoli on vettä varten ja toinen puoli hiekkaa varten. Vesipuolella voit kaataa vettä tulivuoren huipulle ja nähdä veden valuvan alas reunoja pitkin. Se antaa hauskan ja jännittävän kokemuksen lapsille, kun he voivat seurata veden matkaa alas ja leikkiä veden kanssa pöydällä.

Hiekkapuolella dinosaurus voi kaivaa ja piiloutua hiekassa, ja siellä on paljon mahdollisuuksia luoda hauskoja leikkejä ja tarinoita ihanalla hiekalla. Pöytä tarjoaa monia tunteja hauskaa ja leikkiä, jossa vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voidaan luoda.

Step2 Dino-vesi/hiekkaleikkipöytä on valmistettu kestävästä ja kestävästä materiaalista, joka on erityisesti suunniteltu niin, että lapset voivat leikkiä sen kanssa useiden vuosien ajan. Se on hauska ja opettavainen lapsille, koska heillä on mahdollisuus tutkia erilaisia ??elementtejä ja materiaaleja, jotka tarjoavat heille rikkaan ja jännittävän leikkielämyksen.

Tämän upean Step2-leikkipöydän avulla lapset voivat luoda koko maailman dinoteemalla. Se on täydellinen lahja lapsille, jotka rakastavat leikkiä ja tutkia, ja jotka haluavat luoda oman universumin.

Tuotteen mitat: 74x76x83 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 7.7 kg