Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
12,-

Rolly Minitrac Deutz Agrokid

Rolly Toys potkuauto 132102

EUR 61.00

Alkuperäinen hinta EUR 73.00

Säästä EUR 12.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 61.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 73.00 -16%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 4 päivän sisällä.

Tuotemerkit: Rolly Toys
Tuoteryhmät: Ajoneuvot
Tuote: Rolly Toys potkuauto 132102
Ikä: 1 vuotta+
Toimitetaan: Tyskland


RollyMinitrac Deutz Agrokid on upea kävelytraktori 1-4-vuotiaille lapsille. Sen upea vihreä muotoilu tekee siitä täydellisen kumppanin lapsellesi, kun hän tutkii maailmaa ympärillään.

Tämä kävelytraktori on suunniteltu sekä hauskaksi että käytännölliseksi. Traktorin etuosa voidaan avata, jotta lapsesi v...

Lue lisää

Kuvaus

Rolly Minitrac Deutz Agrokid Rolly Toys potkuauto 132102


RollyMinitrac Deutz Agrokid on upea kävelytraktori 1-4-vuotiaille lapsille. Sen upea vihreä muotoilu tekee siitä täydellisen kumppanin lapsellesi, kun hän tutkii maailmaa ympärillään.

Tämä kävelytraktori on suunniteltu sekä hauskaksi että käytännölliseksi. Traktorin etuosa voidaan avata, jotta lapsesi voi ottaa suosikkilelunsa mukaan matkalle. Moottorin kannen alla on myös säilytyspaikka muille pienille esineille.

Traktori on ergonomisesti muotoiltu polvessa olevan syvennyksen avulla tarjotakseen lapsille parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen leikkiessään ja liikkuessaan. Sen ohjaustangon optimoitu kääntösäde mahdollistaa helpon kääntämisen ja manööveroinnin ahtaissa tiloissa.

RollyMinitrac Deutz Agrokid on virallisesti lisensoitu Deutz-Fahrin toimesta, mikä tarkoittaa laatutakuuta ja kestävyyttä. Se on myös CE- ja ASTM-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se on testattu ja hyväksytty eurooppalaisten ja amerikkalaisten turvallisuusstandardien mukaisesti.

Kokonaisuutena RollyMinitrac Deutz Agrokid on fantastinen kävelytraktori lapsellesi. Se on hauska, ergonominen ja turvallinen. Sen upeiden vihreiden värien ja käytännöllisten ominaisuuksien ansiosta lapsesi rakastaa leikkiä sen kanssa, ja voit olla tyytyväinen sen korkeaan laatuun ja turvallisuuteen.

Tuotteen mitat: 61x30x41 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 4.2 kg