Yli 15.000 tuotetta
Nopea toimitus
Tyytyväiset asiakkaat
90 päivän palautusoikeus
Unohtuiko salasana?
Ostoskori
25%

Tekohaava

Pukeutuminen / naamiaisasut 000029

EUR 3.00

Alkuperäinen hinta EUR 4.00

Säästä EUR 1.00

×

Tuotteen hintahistoria

1. EUR 3.00

2. Tuotteen alkuperäinen hinta: 4.00 -25%

1. Mitä tämä tuote maksaa tänään

2. Tuotteen alkuperäinen hinta

Lähetetään viimeistään 3 päivän sisällä.

Tuoteryhmät: Naamiaisasut
Tuote: Pukeutuminen / naamiaisasut 000029
Ikä: 3 vuotta+
Toimitetaan: Danmark


Tee-se-itse-haava on kauhistuttava ja realistinen osa naamiaisasua, joka antaa pelottavan silauksen pukeutumiseesi. Tällä tuotteella voit luoda feikin haavan, joka näyttää täysin tuoreelta ja veriseltä.

Haava on helppo levittää ja sopii täydellisesti pelottavaan asuusi. Se on erittäin eläväinen ja sitä ...

Lue lisää

Kuvaus

Tekohaava Pukeutuminen / naamiaisasut 000029


Tee-se-itse-haava on kauhistuttava ja realistinen osa naamiaisasua, joka antaa pelottavan silauksen pukeutumiseesi. Tällä tuotteella voit luoda feikin haavan, joka näyttää täysin tuoreelta ja veriseltä.

Haava on helppo levittää ja sopii täydellisesti pelottavaan asuusi. Se on erittäin eläväinen ja sitä voidaan käyttää joko kehosi tai vaatteesi päällä, jotta näyttää siltä kuin olet juuri saanut vakavan vamman.

Tee-se-itse-haava on täydellinen valinta sinulle, joka haluat luoda autenttisen ja pelottavan ilmeen naamiaisiin tai muihin pukeutumisjuhliin. Se sopii hyvin myös veren, väkivallan ja kauhun teemajuhliin.

Tuotteen käyttö on helppoa ja se voidaan poistaa vaivatta. Sinun ei tarvitse olla ammattimainen meikkaaja käyttääksesi sitä - se on helppoa ja yksinkertaista kaikille.

Tulet vaikuttamaan ystäviisi ja tuttaviisi ammattimaisella ja pelottavalla ilmeellä, jonka voit luoda tämän tuotteen avulla.

Tee-se-itse-haava on välttämätön sinulle, joka haluat tuohtuneen ilmeesi pukeutumiseesi. Se on eläväinen ja tehokas, ja se varmasti vaikuttaa ympäristöösi. Joten jos haluat pelotella ystäväsi ja tuttavasi naamiaisissa, tämä tuote on sinulle.

Tuotteen mitat: 17x14x2 cm
Määrä: 1
Paino ( suunnilleen): 0.32 kg